Het betere werk

EuroRecruiters is een specialist in nationale recruitment voor de sectoren Bouw, Vastgoed, Techniek en IT/Finance. De mooiste banen en de meest getalenteerde kandidaten: EuroRecruiters biedt het betere werk.

EuroRecruiters voor professionals

Pas afgestudeerd of al een ervaren professional? Als jij de capaciteiten hebt, hebben wij de baan voor je. Klik hier voor meer informatie over wat wij jou te bieden hebben. Of ben je thuis in een andere sector dan hierboven genoemd? Kijk dan bij ons zusterbedrijf, EuroRecruiters Project Professionals.

EuroRecruiters voor werkgevers

Dankzij een altijd actueel netwerk hebben wij toegang tot professionals in het hele land en vinden we precies de kandidaat die u zoekt voor uw vacature. Klik hier als u wilt weten wat we voor u kunnen betekenen. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.

 

Vacatures

Vacatures

Bouw

Technisch

Professionals
"Bij EuroRecruiters zijn grenzen geen grenzen, wij denken verder, gaan verder." Albert Vos, Co-owner & Senior consultant

Professionals aan de slag via EuroRecruiters

Bij EuroRecruiters zijn we voor de sectoren Ruimtelijke Ordening, Bouw & Wonen en Civiele Techniek & Milieu altijd op zoek naar enthousiaste (jong) professionals die graag hun vakkennis koppelen aan een gezonde dosis ambitie. Wij doen meer voor je! Als jij nieuw bij ons binnenkomt, zorgen wij ervoor dat we zo snel mogelijk precies weten wie jij bent en wat je wilt. Vervolgens maken we via ons uitgebreide netwerk de match met de baan en werkgever die bij jou past.

Wij begeleiden je intensief bij je gesprekken met de werkgever en maken ons er sterk voor dat jij de best mogelijke arbeidsvoorwaarden krijgt. Wil jij je CV bij ons in de spotlights plaatsen? Klik hier om je CV naar ons te sturen, dan kom je direct in onze database terecht. Houd voor nieuws en actuele vacatures ook onze LinkedIn en Facebook pagina in de gaten.

Tijdelijke opdrachten

Ben jij niet op zoek naar een vaste job maar wel naar een leuke opdracht binnen Ruimtelijke Ordening, Bouwen & Wonen of Civiele Techniek & Milieu? Ook dan ben je meer dan welkom bij EuroRecruiters. Opdrachten voor freelancers/ZZP’ers Via ons netwerk van profit- én non-profit-opdrachtgevers helpen we jou als freelancer/ZZP’er aan de opdracht die je zoekt. Daarbij regelen wij ook het financiële plaatje; we zijn als het ware jouw zaakwaarnemer.

Opdrachten op detacheringsbasis? Je kunt ook tijdelijk aan de slag gaan als gedetacheerde van EuroRecruiters. Op die manier kun je verschillende werkomgevingen verkennen en sneller groeien in je vakgebied. En dat allemaal zonder dat jij je druk hoeft te maken over je arbeidsvoorwaarden. Want dat doen wij voor je.

Onze deskundige CV-check

Je CV is je visitekaartje, het is het eerste wat jouw potentiële nieuwe werkgever van jou ziet en weet. Dus hoe beter je CV, hoe groter je kans op die baan die je zo graag wilt. Een goed CV is niet alleen professioneel, maar ook origineel. Het laat zien wat jij te bieden hebt, maar ook waarin jij je onderscheidt van andere professionals. Wij hebben experts in huis die heel goed zijn in het beoordelen van CV’s.

Als je wilt, voeren zij voor jou gratis een CV-check uit, inclusief tips en aanbevelingen tot verbetering. Zodat je zeker weet dat je in dat opzicht altijd goed voor de dag komt. Neem de proef op de som. Wil je meer weten over onze CV-check of wil je je CV direct voorleggen aan onze experts? Stuur een e-mail naar info@eurorecruiters.eu.

Werkgevers

Werkgevers: Uw perfecte kandidaat via EuroRecruiters

Via ons netwerk verzorgen wij recruitment voor de sectoren Ruimtelijke Ordening, Bouw & Wonen en Civiele Techniek & Milieu. Wij zijn constant op zoek naar enthousiaste (jong) professionals die via EuroRecruiters aan de slag willen. Wij nemen graag de tijd om uw organisatie te leren kennen. Vervolgens zijn wij des te beter in staat om uw vraag helder in beeld te brengen en de vertaalslag te maken naar het juiste zoekprofiel, op elk gewenst functieniveau. Dankzij ons uitgebreide en altijd actuele netwerk kunnen wij bij de zoektocht naar uw perfecte kandidaat verder kijken. Het spreekt vanzelf dat dit de slagingskans vergroot.

Wij zijn continu bezig met het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk. Zo kunt u via onze LinkedIn en Facebook pagina eenvoudig contact leggen met ons. Heeft u behoefte aan nadere informatie of wilt u ons een specifieke vraag stellen? Vul dan ons contactformulier in.

Interim & Detachering:  Tijdelijke topkrachten

Er is in deze tijd steeds meer vraag naar flexibel inzetbare capaciteit en expertise. Het inlenen van interim-personeel is het middel dat daar perfect bij past. Wij zorgen ervoor! Voor interim-opdrachten bieden wij van EuroRecruiters een vaste kern van gespecialiseerde (jong) professionals die op detacheringbasis kunnen worden ingezet. Uiteraard nemen wij u alle bijkomende zaken uit handen, zoals het werven en selecteren van de juiste kandidaten, het plannen van de gesprekken, de contractuele afhandeling, administratie, salarisbetalingen, enzovoorts. Doordat wij beschikken over een SNA-keurmerk (Stichting Normering Arbeid) bent u zeker van minder risico’s.

Uw voordelen op een rij

  • Direct inzetbare capaciteit en expertise
  • Geen nieuwe medewerker op de payroll
  • Geen onnodige contractrisico’s zoals ziekteverzuim
  • Factuur alleen voor daadwerkelijk gewerkte uren
  • Betere bescherming vanwege SNA-keurmerk

Meer weten? Klik hier als u nadere informatie wilt of wanneer u een specifieke vraag heeft over onze Interim & Detacheringsdiensten.

Werving & Selectie:  Exact de juiste kandidaat

Zorgvuldige Werving & Selectie van nieuwe medewerkers draagt bij tot het verwezenlijken van uw organisatiedoelstellingen. Met het oog daarop bieden wij u een uitgekiend traject. Succes verzekerd Wanneer u ons inschakelt om voor een bepaalde functie exact de juiste kandidaat te vinden, krijgt u een persoonlijke recruiter die proactief voor u de markt op gaat. Een deskundige partner met een uniek netwerk staat garant voor succes. En dat laatste is geen loze belofte: wij bieden u deze diensten aan op basis van no cure, no pay.

Uw voordelen op een rij

  • Een uitgebreid, gespecialiseerd en internationaal netwerk aan mogelijke kandidaten
  • Een persoonlijke recruiter
  • No cure, no pay: u betaalt pas als u een contract afsluit met de geworven kandidaat

Meer weten? Klik hier als u nadere informatie wilt of wanneer u een specifieke vraag heeft over onze Werving & Selectiediensten.

 

Over ons

Over ons
Over ons

EuroRecruiters

EuroRecruiters verzorgt nationaal recruitment voor de sectoren Bouw en Techniek. Onze focus ligt op hoog opgeleide professionals uit heel Nederland.

De perfecte match

Wij zijn constant op zoek naar enthousiaste professionals uit heel Europa die in Nederland willen werken. Met een uniek netwerk in de genoemde sectoren maken we steeds weer de perfecte match tussen vraag en aanbod. Enerzijds vinden we de juiste toptalenten, anderzijds stimuleren we opdrachtgevers om nieuwe functies te creëren.

Ontdek het zelf!

Wij helpen u graag bij het vinden van uitdagende vacatures en getalenteerd personeel. Neem voor meer informatie, aanmelding of het doen van een aanvraag contact met ons op. 

Referenties

Onze referenties

Contact
Connect. Create. Commit.

Kantooradres:
MediArena 12
1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

 

E-mail EuroRecruiters:
Bent u op zoek naar informatie of heeft u een specifieke vraag voor EuroRecruiters? Vul dan hiernaast het formulier in en wij zullen zo snel mogelljk contact met u opnemen

Naam*:
E-mail*:
Bericht*: